Palt <3

Tjatat lite om fotbollsspelare denna vecka då jag först förnekade att ja va en och sedan började överväga vekheten ;) Idag blev det dock konstaterat och inte ens av mog själv. Var hos min biff-sjukgymnast och bröt till höften (för att förebygga ryggskottet som kommer av sneheten) idag och jag går lite roligt pga all träningsvärk än som sagt. Vad säger gubben när jag kommer?

- Du går som en fotbollsspelare.

Karma? Sammanträffande? Konstaterande? Mitt sanna jag? Vet inte, men kul var det haha

Min fina sambo kommer äntligen hit ikväll men åker igen imorgon då han fått veta idag han har jobb lördag söndag i gruvan. Plus att jag inte ens är hemma ikväll för ska på nå ansiktsbehandlingsparty hos Ida ikväll x) Men heeeeela dan imorrn ska ja umgås med min fina innan han drar igen. Dock bara ett par dagar och nog ska jag hinna smälla i mig all farmors palt hon skickat till OSS helt ensam hehe

annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0