Skönhetssömn på dopparedan

Jobbade igår å ida fram te kl ett, på självaste julafton 😱 Skippade frulle å fikade tomtegröt på jobbet för jag prioriterade mitt hår på morgonen haha å värt var det, fick höra jag såg ut som en ängel av en (onykter) kund å en annan sa ja va fin i håret aftonen till ära!! ;D. Mor å far ä iaf på gran canaria och storebror å lillebror i fjällen så en jul utan den familj jag växt upp med var planen. Vi är i Umeå eftersom Ante jobba natt (21.30-05.30) å ja ville fira jul med honom så tog på mig jobb med. Den fjärde julen tillsammans blev den första ihop! Å svärmor kom på besök så jag hade ju delar av en av mina andra familjer här som förgyllde dagen💞 hua vad jag är bortskämd me underbara människor i min närhet och ännu en dag får jag somna tacksam och lycklig för de om int anne 😊😇 






Jaaa kulerna va julgranskulor av choklad å jaa ja åt upp dom 😂



Fick lite olika saker ja får berätta om mer sen! Men Ida den sneakya bastarden hade skicka efter ett paket ja hämtade ut igår och visade sig vara en almanacka på massa saker vi gjort tsm under dessa 2.5 år och stora tårar rullade ner för min kind (för nu äre slut på gamla tider, ja nu äre färdit inom kort). Men ja var lite sneaky ja me å hade smugglat julklapp me rim te henne me hennes päron 😇 tårar där me så nu ä vi kvitt!



Hoppas alla haft en underbar dag, kärlek å lycklighet till er! 💞


annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0