Avbruten radiotystnad

Blir en uppdatering innan jag begär radiotystnad igen för en obestämd tid framöver. Massa tragiskt har hänt i mitt liv (lät värre än va de kanske är) men den fortsatta radiotystnaden framöver beror främst på att översta delen av min skärm på mobilen spruckit så jag inte kan blogga därifrån ;D haha!

Kort och gott fick jag svar på min magnetröntgen som visade att jag har en uträtad halsryggslordos som med andra ord kan kallas för en wiplash-skada från mina tidigare försök till ruff riders-trick med min räser våren 2014. Det innebär i klarspråk att c-kurvan man har i svanken och i nacken inte längre ser ut som ett c utan är rak i nacken. Röntgen visade också degenerativa förändringar i ett par diskar i ryggen som innebär typ att det är för lite vätska i dem och rörelseapparaten kan få stryk. Människor lever med detta utan att veta av det medan andra får problem och smärta. Gissa vilken kategori ja råka tillhöra? Det beror oftast på ålder eller att jag slitit ut dem, vilket jag förmodligen gjorde 2013 när jag fick ryggskottet efter sommaren på Ica Maxi. Dessa svar och mitt nuvarande fysiska mående gjorde att jag blev sjukskriven därifrån för hela sommaren nu. Jag ville inte det och läkaren kallade mig "inte mogen för ett beslut" så hon tog det beslutet åt mig, som i och för sig var rätt. Men jag gillade det inte så det var där och då min telefon åkte i golvet och sprack :p
 
Som grädde på moset har jag lagat 2 hål i samma tand TWICE å fått ytterligare en remiss på de under min radiotystnad plus att MR även visade en till cysta på äggstocken och vätska i lilla bäckenbenet som ja vänta på remiss för också -.-
PLUS att jag bråkar med försäkringskassan redan nu om ersättning för i sommar då dom säg ja int få nå då ja måst sjukskriva mig min första dag efter skolan va slut, då ja ännu int ens fått röntgensvaret. Vilket är omöjligt begärt. Åsså fråga dom vilken dag jag blev "sjuk". "JAAA FÖR TREEE ÅÅÅR SEEEEN!!!!!!" svarade jag, inte så värst samlat.  

Idioter.

Så göralös heeeela sommarn med eventuellt noll kronor på det och diagnoser kvar att vänta, vilket jag antagligen inte kommer acceptera. Det är tufft att slåss och bråka me iq-befriade snålkukar till bolag som pricken över i:et. Men tyck inte synd om mig, jag kirrar även denna biff. Förmodligen lika bra som sista tentajäveln jag fick tillbaka idag^^ Mami sa dock att man alri blir utsatt för mer än vad man är nog stark som människa för att klara av. Yes. I am just a human. The same way a great white shark is just a fish.

hihi

annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0