Äntligen ha ja fått julklappen av farmor!!

Eller pengarna fick ja i julas å sen nå dar senare bestämde ja mig va ja sku köpa för dom. En ljusrosa Norrlandskeps från Sqrtn!!! Såg en sneakpeak på deras instastory och frågade när den skulle släppas och fick svar att ja gatt vänta te mars 😰 Den som vänta på nå gott... Å nu ha ja fått hem den wiiihooo!!!!  Lite stor för mitt plutthuve men I DONT CARE!!

Ante sa dock att alla kläder ja trodde ja kunde ha till kepsen va för fina. Skräll att mina klädstilar int gå ihop då min garderob utgått från 12 cm klackar i flera år -,- Så åkte å handla två tröjor för 200 spänn på new yorker haha love them!! Att de satt så mycke materiell lycka i en keps ja längtat efter tre måne trodd ja alri 😁😁😁

annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0