Världens Bästa

Vill inte skriva ett inlägg för vill inte klaga. Jag sa alltid förut att 90% av mitt humör beror på mitt skadade knä. Det besvärar mig knappt längre och har haft det kanon ett tag nu! Självklart ska det ju vända någon gång och det verkar vara nu. Nytt migränanfall förra veckan så sover som en björn i ide ca 12 h/dygn än. Bilhåleinflammation och ryggont på det. Guldnougat hjälper och botar allt. Smärta, surhet, ilska och dåligt humör. Men det räckte inte denna gång så vad gör man? Jo man gör som Gabby i min favoritserie Desperate Housewives: man shoppar!

Min pojkvän brukar säga: Unna dig nåt nån gång! för jag är så snål nu för tiden och nya jeans skulle jag behöva. ( vilken pojkvän säger ens så?! ♥ ) Min fjortistid är över så tänkte köpa ett par med högre midja men har inte hittat några jag gillar. Vad säger min underbata Andreas då? jo, prova cheap monday.
- Satt jättebra och var supersköna! Så tack vare världens bästa har jag två par nya jeans, en tröja och färdigprovat kläderna för i princip hela första skolveckan som börjar på måndag :D OCH humöret blev på topp!

Tröttheten är dock tyvärr kvar och nu när jag shoppat och skrivit ett inlägg räcker det för att hoppa in i duschen nästa och gå isäng.. Börjar 06.00 imorgon och jobbar i helgen så fullt ös medvetslös.

annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0