Julbord med jobbet igår

Vaknade mätt! Skönt att ha på sig annat än idrottskläder bland kollegorna. Men idag är det fredag, så idrottskläder, en mil promenad i benen, svett och två aerobicpass väntar 😅


Snön ha komme å massa julmys på det med 😍 Igår morse med kollegorna å förra helgen glöggmys hos Nina å Kim med Jimmy å lillebror 💞 I helgen kommer svärmor och svärfar till Storuman så då blir det än mer julmys! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0