Umestänket

 
 
Blev grymt sugen på tävla i helgen när jag mötte upp och var med simmarna på Umestänket. Dock skulle jag aldrig slå mina personbästan på 100 m som var kortaste sträckan där jag även skulle få spö av 98or från de stora klubbarna. Känner mig något i oform då jag inte simtränat sedan jag tog studenten hehe men mina simmare var fantastiska som vanligt. Asmycket pers och inte bara små sådana heller! Sjukt STOLT.
Jag har som svårt att släppa dem så ska även åka till Lycksele på torsdag och vara med på deras avslutning för vill aldrig behöva säga "hejdå, vi får se när vi ses igen" typ. Sedan är det lillebrors bal där jag även ska göra hans flickväns håruppsättning på fredag :S Inflyttningsfest i huset och brännbollsyran på lördag, längtarrrrrrr

annalundells.blogg.se

Flyttade hemifrån Västerbottens fina inland och Lappland till kusten och Umeå för att börja studera hösten 2013 till lärare i idrott och hälsa och religion. Mitt sista år på utbildningen läser jag på distans från Storuman där jag arbetar på Luspengymnasiet parallellt med mina studier. Med mig har jag min jämthundshane Tyson som kom till världen i mars 2014. Skriver om min fartfyllda och livsnjutande vardag med mycket bilder som ofta talar positiva superlativ för sig själv. Jag stormtrivs i min nuvarande lägenhet, i Storuman, med min utbildning, mitt fantastiska jobb och framförallt med alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag älskar livet, mitt liv på moln! Och fjällen. Jag älskar fjällen.

RSS 2.0